Scoala de Soferi pentru toate categoriileŞCOALA DE ŞOFERI AMATORI & PROFESIONIŞTI

Şcoala de şoferi amatori şi profesionişti “SIGUR LA VOLAN” activează cu profesionalism, seriozitate şi succes în domeniul şcolarizării cursanţilor pentru obţinerea permisului de conducere, încă din anul 1998.
La noi veţi găsi maşini noi, instructori auto foarte bine pregătiţi, săli de legislaţie rutieră moderne, dotate cu aparatură de ultima generaţie (tablă cu indicatoare de circulaţie şi machete magnetice, chestionare pe suport electronic, prezentare video a cursurilor pe display cu plasmă, etc.) şi disponibilitatea noastră de a ne adapta programului dumneavoastră.

Dumneavoastră trebuie doar să vă înscrieţi la cursurile şcolii noastre, să alegeţi o maşină, un instructor şi deja permisul de conducere este mai aproape. Şcoala noastră dispune de programe complete de pregătire atât practice cât şi teoretice.

Vă pregătiţi pentru examenul teoretic folosind sistemul nostru de testare computerizată, identic cu noul mod de examinare al serviciului de permise auto.

La noi, dumneavoastră stabiliţi data, locul şi ora întâlnirii, instructorii noştri vin acolo unde sunteţi dumneavoastră.

În cadrul şcolii “SIGUR LA VOLAN” activează 15 instructori şi profesori de legislaţie rutieră cu experienţă în domeniu, respect şi mult calm faţă de cursant.

Trăim în secolul vitezei, iar obţinerea permisului de conducere a devenit o necesitate. Cu şcoala de şoferi "SIGUR LA VOLAN" Suceava, obţinerea permisului de conducere nu mai este un vis frumos, ci o realitate.
Singura şcoală care dispune şi de autoturism cu cutie de viteze automată, autoturism cu remorcă pentru categoria be, tractor şi centru de atestare pentru şoferi.

AUTOVEHICULE ŞCOALA DE ŞOFERI

Honda
Honda (SUCEAVA)
Toyota Yaris
Toyota Yaris (SUCEAVA)
Citroen C1
Citroen C1 (IASI)
Mercedes E200
Mercedes E200 (SUCEAVA)
Mercedes  C220
Mercedes C220 (SUCEAVA)
Skoda Fabia
Skoda Fabia (SUCEAVA)
Peugeot 207
Peugeot 207 (DOROHOI)
Peugeot 206cc
Peugeot 206 cc (SUCEAVA)
VW Golf 5
VW Golf 5 (SUCEAVA)
Mercedes ATEGO
Mercedes ATEGO
MAN
MAN
MAN
MAN
IVECO Orlandi
IVECO Orlandi
Tractor UTB
Tractor UTB

CATEGORII

16+
AM, A1, B1
de la 16 ani

18+
A2, B, BE, C1, C1E, TR
de la 18 ani

21+
C, CE, D1, D1E
de la 21 ani

24+
A, D, DE
de la 24 ani

EXAMINARE

examen permis de conducere

DETINEM MONITOARE TOUCHSCREEN CU NOILE CHESTIONARE DE EVALUARE (IDENTICE CA LA EXAMENUL DE LA SERVICIUL PERMISE AUTO!).

promoţii

Pentru persoanele care obtin categoria C prin intermediul scolii noastre, oferim 100 LEI REDUCERE la obtinerea atestatului de transport marfa.

Pentru persoanele care obtin categoria D prin intermediul scolii noastre, oferim 100 LEI REDUCERE la obtinerea atestatului de transport persoane.

Pentru persoanele care obtin ambele categorii C si D prin intermediul scolii noastre, oferim 100 LEI REDUCERE la obtinerea primului atestat si 50% REDUCERE la obtinerea celui de-al doilea.


INFO

EXAMENUL TEORETIC ARE LOC ZILNIC, SE SUSTINE ODATA CU DEPUNEREA DOSARULUI.

EXAMENUL PRACTIC ARE LOC DE 3 ORI PE SAPTAMANA, SE SUSTINE IN FUNCTIE DE PROGRAMARE.

de ce să ne alegi?

15

Peste 15 ani de experienţă în pregătirea cursanţilor pentru obţinerea permisului de conducere.

10

Oferim la alegere un parc auto modern cu peste 10 autoturisme pentru şcoala de şoferi, chiar şi decapotabile.